Offline lezen voor Apple iOS

Via de pagina van elk magazine vind je diverse mogelijkheden om het magazine offline te lezen. Klik op een downloadlink, de download begint automatisch en het duurt even voordat het magazine volledig is ingeladen. Vervolgens kun je op de optie “Open in iBooks” drukken. Het magazine opent zich vanzelf in je iBooks. Je kunt nu gemakkelijk door het magazine swipen!

Downloaden en syncen naar je iPad / iPhone

Heb je een MacBook of een iMac? Dan kun je het magazine eerst downloaden en vervolgens in je iBooks programma openen op je Mac. Vanuit hier kun je het magazine ook makkelijk synchroniseren naar je iPad! (natuurlijk wel je iPad aanzetten of verbinden met je Mac 😉

Offline lezen voor Android

Via de pagina van elk magazine vind je diverse mogelijkheden om het magazine offline te lezen. Klik op een downloadlink, de download begint automatisch en het duurt even voordat het magazine volledig is ingeladen. Vervolgens kun je op de optie “Play Kiosk” drukken. Je kunt nu gemakkelijk door het magazine swipen!

Offline lezen voor Windows Surface

Via de pagina van elk magazine vind je diverse mogelijkheden om het magazine offline te lezen. Klik op een downloadlink, de download begint automatisch en het duurt even voordat het magazine volledig is ingeladen. Vervolgens kun je het magazine lezen met de PDF reader. Let op: Mogelijk moet je van boven naar beneden swipen.

Online lezen

Alle magazines zijn ook online te lezen. Op de pagina van elk nummer kun je gemakkelijk het magazine openen in de ISSUU reader. Ook dit is helemaal gratis. Alle magazines kun je ook rechtstreek lezen via de website van ISSUU.

App?

Onze speciale MNHTTN app is momenteel in ontwikkeling, we hopen met het lente nummer de app gelijktijdig te kunnen introduceren!

Het magazine is gratis, worden mijn gegevens verkocht?

MNHTTN is een innovatief magazine, speciaal voor je tablet. Ook ons team is vergeleken met andere magazines, klein en efficient. Dat scheelt een heleboel in de kosten. Wij werken aan MNHTTN vooral vanwege onze passie en liefde voor New York. Wij delen nooit jouw gegevens (als we die al hebben) met adverteerders en derden. De enige bron van inkomsten zijn advertenties op deze website en adverteerders in het magazine.